Tim van der Spoel

ik ben Tim van der Spoel, in het dagelijks leven ben ik coördinator beveiliging bij Museum Boijmans van Beuningen. Ik lever een waardevolle bijdrage aan ons event team doordat ik communicatief sterk en zeer gedreven ben, ik ben pas tevreden als ik zeker weet dat ik er alles uit heb gehaald wat erin zit. U kunt er dus vanuit gaan dat ik pas tevreden ben als u vindt dat er een geslaagd evenement is neergezet.

In mijn werk heb ik zeer regelmatig te maken met evenementen waaraan hoge eisen worden gesteld. Zo heb ik de beveiliging georganiseerd voor een bezoek van koningin Maxima aan het museum. Jaarlijks organiseren musea in Rotterdam de museumnacht, het museum ontvangt dan zo’n 10.000 bezoekers in korte tijd. Ook voor dit evenement heb ik meer dan eens de beveiliging georganiseerd.

  


Ik ben gewend mij te moeten aanpassen aan de wensen van de klant en daarbij niet het belang van mijn werkgever uit het oog te verliezen. Ik ben gewend me niet alleen met mijn eigen ‘eiland’ bezig te houden. Als team zijn we met elkaar verantwoordelijk voor een succesvol resultaat, als ik zie dat een teamlid in tijdsnood zit of anderszins hulp nodig heeft spring ik graag bij.  

Door mijn werk in de beveiliging kom ik regelmatig in situaties waarin ik onder druk met oplossingen moet komen en heb ik ervaring met EHBO-gevallen en bedrijfshulpverlening. In het museum ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de bedrijfshulpverlening. Mocht er dus iets misgaan tijdens onze reis, dan ben ik in staat het hoofd koel te houden en alles terug in goede banen te leiden. Naast de ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk houd ik me hobbymatig bezig met programmeren en fotografie. In het team vertaalt dat zich in het maken en bijhouden van de website en het maken van foto’s tijdens het evenement. Hierdoor heeft u ook na het evenement iets tastbaars in handen waaraan u herinneringen op kunt halen.  

  

COMMUNICATIEF STERK

pERFECTIONIST

sAMENWERKEN