Het team

Het Events in Stijl team bestaat uit gedreven jonge proffesionals die ervaring combineren met hard werk en creativiteit. Dit team neemt je alle werk uit handen en heeft als doel jou gelukkig te maken en je wensen in vervulling te laten gaan.



Tim van der spoel

communicatie

Tim heeft in zijn werk als coördinator beveiliging van een groot museum in Nederland veel verschillende evenementen georganiseerd. Hij onderscheid zich door zijn inzet en communicatieve vaardigheden. Binnen het team is Tim verantwoordelijk voor de communicatiekanalen en draagt hij zorg voor de financiële afhandeling van de evenementen.

JESCA VAN BEEK

sales/eventmanger

Jesca is een ervaren eventmanager met jarenlange ervaring als eventmanager bij het stadhuis in Gouda. Binnen het team is Jesca verantwoordelijk voor de operationele uitvoering tijdens het evenement. Jesca is tevens uw eerste aanspreekpunt.





lesley spithoven

Inkoper

Lesley is een intelligente inkoper met goed zakelijk inzicht. Dankzij Lesley is het voor ons mogelijk om uw evenement zo voordelig mogelijk te organiseren terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft.



Marco Dobbe

general manager

Marco heeft jarenlange ervaring als teamleider Facilitaire Zaken in verschillende woonzorgcentra. Op het gebied van evenementen binnen zijn organisatie organiseert hij al jarenlang de WZH Parade. Dit evenement speelt zich over 12 locaties en heeft ieder jaar 1 hoofdartiest. Willeke Alberti, Ronnie Tober, Anneke Grönloh en Ben Kramer passeerden al de revue. Daarnaast organiseert hij om de 2 jaar een groot personeelsfeest voor 2500 medewerkers en vrijwilligers. Binnen Event in Stijl fungeert Marco als troubleshooter. Uw probleem is zijn uitdaging.

Charissa Westenberg

administratie

Charissa heeft als directiesecretaresse binnen het Ministerie van Binnenlandse Zaken veel ervaring met het maken van planningen en het organiseren van grote bijeenkomsten/evenementen o.a. het zomer en kerstfeest. Voor deze functie heb ik de afgelopen jaren mijn communicatie- en netwerkvaardigheden goed kunnen door ontwikkelen. Binnen het team is Charissa verantwoordelijk voor de planning en de administratie zodat alles vlekkeloos verloopt tijdens het evenement.