Jesca van beek

Mijn naam is Jesca van Beek, inmiddels al vanaf mijn 15ewerkzaam in de horeca/evenementenbranche wat ik tot de dag van vandaag nog steeds met veel passie doe. Inmiddels ben ik 2 jaar event-manager bij de TeKa groep waar ik al veel particuliere en zakelijke klanten heb mogen ontvangen. Binnen het team van eventsinstijl neem ik de rol als event-manager & sales op me.

Dromen laten uitkomen en onwerkelijke dingen werkelijk maken is wat mij zo enthousiast maakt. Ik ben pro-actief, een echte teamplayer en iemand met doorzettingsvermogen. Door deze eigenschappen weet ik elk evenement weer tot een goed einde te brengen.

Daarnaast ben ik een echte regelaar, maar ook kan ik een goed luisterend oor zijn Ik kan en ga dan ook graag ik gesprek samen met jou om alle wensen en eisen door te nemen. Met jouw wensen en eisen ga ik zelf aan de slag om voor jou het (beste) totaalpakket samen te stellen. Daarnaast beschik ik over mijn sociale hygiëne en BHV, dus zal de gehele trip ‘’veilig’’ verlopen. Gedurende het gehele traject ben ik beschikbaar voor vragen en kan je me altijd bereiken voor eventuele aanpassingen. Ik ben het eerste aanspreekpunt voor jullie. Inmiddels heb ik al veel evenementen mogen meemaken en mogen produceren, dus laten jouw ideeën een uitdaging zijn voor mij!


  

Sociaal

team player

enthousiast