Charissa Westenberg

Ik ben Charissa Westenberg, 21 jaar oud en sinds 3,5 jaar werkzaam bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken als secretaresse van de directie op de inkoopafdeling. Binnen de afdeling ben ik verantwoordelijk voor de agenda’s van 3 managers en 1 directeur. Ik zorg ervoor dat de dagen vlekkeloos verlopen van de managers en de directeur. De afspraken staan goed in de agenda’s, de bezoekers zijn aangemeld bij de receptie en worden opgehaald, voor de vergaderingen zijn lunches, koffie/thee/water geregeld, bezoekers kunnen gratis gebruik maken van de parkeergarage onder het gebouw, er is een zaal geregeld en opgeruimd voordat de vergadering van start gaat etc. Wanneer er een evenement of activiteit geregeld moet worden ben ik altijd de eerste die ja zegt.

Naast de werkzaamheden die ik uitvoer als directiesecretaresse vind ik het erg leuk om evenement en activiteiten te organiseren. Vorig jaar heb ik het kerstfeest georganiseerd voor 200 personeelsleden en in juli ook het zomerfeest. Op dit moment ben ik ook bezig om het kerstfeest in december te organiseren. Zo’n dag bestaat uit het regelen van het vervoer, een middag activiteit, een borrel, het diner en het avondfeest + dj, het versturen van de uitnodigingen en het noteren van dieetwensen/allergieën zodat ik er zeker van ben dat iedereen kan genieten van het avond diner.

Tijdens het organiseren van een evenement of activiteit ga ik net zolang door tot dat ik er 100% zeker van ben dat alles tot in de puntjes is geregeld. Daarom kan u ervan uitgaan dat de planning voor het aankomende evenement in Berlijn in goede handen is bij ons en dat u en al uw collega’s niks te kort gaan komen tijdens het evenement.  

Planning

enthousiast

perfectionist